Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Arnhemse Winterhike voor Scouts en Explorers 2023

Beste Scout,

De winter staat weer voor de deur en dat betekend dat ook de Arnhemse Winterhike er weer aankomt! De deaine om in te schrijven is een week opgeschoven; tot 23 december. Schrijf je groep snel in!

 

Praktische informatie

Meer informatie
 

Verzamelen en start

Zaterdag 14 januari 2023 begint de Arnhemse Winterhike om 08.30 uur op de parkeerplaats van de Houtplaats aan de Schietbergseweg te Rheden. Vanaf 08.15 uur zijn de jeugdleden daar welkom om zich te verzamelen.
We willen aan de GKP’ers vragen dat de jeugdleden zoveel mogelijk carpoolen.

De slaapspullen van de jeugdleden en de tenten waar zij in slapen kunnen tussen 08.30 uur tot 10.00 uur bij scoutingkampeerterrein de Waterberg aan de Deelenseweg 2 te Arnhem gebracht worden.We vragen jullie om de spullen voordat de jeugdleden zich verzamelen al bijeen te zoeken per groep omdat de parkeerplaats op de Houtplaats beperkte ruimte heeft.

Ophalen spullen en sluiting

Op zondag 15 januari 2023 kunnen de spullen vanaf 12.00 uur tot 14.00 uur weer van de Waterberg worden opgehaald. Op de eindlocatie is beperkte ruimte om te parkeren. Er is daar dus geen ruimte om de bagage terug te geven aan de jeugdleden. We vragen daarom of de bagage op een andere locatie teruggegeven kan worden en om ook bij het ophalen zo veel mogelijk te carpoolen.

Overige informatie

De jeugdleden weten niet dat zij naar de Waterberg gaan om daar te overnachten, we zouden willen vragen of de GKP’ers dit voor zich kunnen houden.

Inschrijven via SOL
Via SOL kunnen de groepjes ingeschreven worden. De inschrijflink staat op de website. De groepjes mogen tussen de 4 en 6 jeugdleden bevatten. Per groepje is er een kompas, een kaarthoekmeter, een EHBO-set, een lineaal en pen en papier nodig. Denk er ook aan dat elk jeugdlid een reflecterend hesje bij zich heeft, en dat er genoeg tenten zijn om alle jeugdleden van je groep onder te brengen.

Gezondheidsformulier
Van elk jeugdlid dat meedoet ontvangen we graag een up-to-date gezondheidsformulier, deze willen we graag per groepje in een gesloten envelop ontvangen. De envelop zullen we alleen openen wanneer het nodig is.

Informatie voor jeugdleden
Alle informatie voor jeugdleden is op de website te vinden.

Inschrijven als medewerker
Als vrijwilliger meewerken aan de AWH? Dat kan! Meld je aan via SOL!

Met vriendelijke groeten,

Jasper Wienk en Claudia Verheij

Organisatie Arnhemse Winterhike Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.