Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Uitslag stemming regioraad 17 november 2020

Beste Scout,

Bij deze wil ik jullie graag feliciteren met jullie nieuwe regiovoorzitter: Danielle Boers-Wevers! De begroting voor 2021 is ook aangenomen.

Uitslag online stemming

Zoals bekend is de regioraad van 17 november 2020 beperkt tot een online stemming. Er hebben 22 van de 29 groepen gestemd, waardoor het vereiste quorum ruim behaald is. De uitslag van de stemming is als volgt:

Verkiezing Danielle als regiovoorzitter: 22 stemmen uitgebracht, 20 stemmen voor, 1 stem tegen, 1 blanco stem.

Begroting 2021: 22 stemmen uitgebracht, 21 stemmen voor, 1 stem tegen, 0 blanco stemmen.

De telcommissie heeft uitleg gekregen over het gebruikte systeem en vastgesteld dat de stemming valide is en dat de uitslag klopt.

Wisseling van de wacht

Ik heet Danielle hartelijk welkom als nieuwe voorzitter van Regio Klein Gelderland en draag met plezier het stokje aan haar over.

De afgelopen vier jaar is er veel gebeurd en hebben we nagenoeg alles bereikt dat ik wilde bereiken. De statuten van de regiostichting zijn op een haar na herzien en de hoop is dat we binnenkort ook de organisatie ten aanzien van de Admiraliteit goed geregeld hebben.

Maar ondertussen zijn de organisatie van de regio en de financiën netjes op orde. We hebben goede trainingen, uitdagende activiteiten, goede ondersteuning en bieden nu ook bestuurscoaching aan. En zowel de groepen als de vrijwilligers in onze regio hebben elkaar gevonden in een goede samenwerking.

Ik wil alle regiovrijwilligers en mijn mede bestuursleden hartelijk danken voor de samenwerking en de groepen voor het vertrouwen. We hebben een sterke basis om op door te bouwen en ik ben maar wat trots op deze regio!

De stukken van de regioraad
Met vriendelijke groeten,

Gijsbert Steenaert 
Demissionair Voorzitter Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.