Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

We zijn weer begonnen!

Beste Scout,

Naar aanleiding van de regioraad en het vinden van een nieuwe kasbeheerder, is er een enthousiaste boost door de regio gegaan. Wij, als activiteitenteam, zijn hier erg blij mee.

 

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen geïnformeerd wordt, is deze mail verstuurd naar alle kader- en bestuursleden, welke ingeschreven staan in onze regio. Hoor je dat iemand hem niet heeft gehad, controleer dan hoe diegene staat ingeschreven in SOL en stuur deze mail even door.

 

Op de website kan je het volledige activiteitenoverzicht vinden voor okt-dec 2022 en jan-dec 2023. Hieronder lichten we alvast een aantal zaken uit. Tevens vind je hieronder hier een link naar het activiteitenoverzicht.

 

27 September Opstart AWH

Tijdens de regioraad is besproken dat het wel heel jammer zou zijn als er geen AWH zou is in 2023. Op 27 september vanaf 20:00 uur stelt Scouting Schutgraaf hun gebouw beschikbaar om mensen die graag willen helpen/meedenken/de kar willen trekken bijeen te laten komen om te kijken of er toch een AWH kan worden georganiseerd. Het adres: Hannesstraatje 4, 6843 NV in Arnhem

Graag tot dan!

Claudia Verheij en Jasper Wienk

 

1 Oktober Pathé

We komen met ‘slechts’ 550 Scouts naar deze activiteit toe. Geweldig! Om het geheel soepel te laten verlopen, vragen wij dat van iedere speltak om tussen 08:30-08:45 uur één leiding zich wil melden in de hal van Pathé. Je krijgt dan te horen in welke zaal jouw speltak kan plaatsnemen. Ook ontvang je een verrassing.

Vriendelijk verzoek, om na afloop even met je eigen speltak te helpen de zaal weer schoon achter te laten.

 

19 oktober Opstart ’t Brak

Heb je interesse om te helpen met het organiseren van ’t Brak (’t Bijzonder Regionaal Achtienplus Kamp), reserveer alvast deze datum. Mail even naar [email protected] . Dan ontvang je vanzelf de vergaderlocatie in je mail.

 

29 oktober Spooktocht voor welpen

Samen met de rest van de welpen uit de Regio komen griezelen bij Wijkvereniging 't Craneveer? Meer informatie moet nog per bezemsteel ingevlogen worden. Deze volgt zo snel mogelijk.

 

5 november Regiocafe

We zijn ’s avonds welkom bij Scouting Pegasus. Gezellig even bijkletsen met andere kader en bestuursleden. Meer info volgt.

Over onderstaande activiteiten zal binnenkort meer info worden verstuurd aan de betreffende speltak.

 

Wie het verst komt voor roverscouts en plusscouts

Na het daverende succes van de explorers, geven we graag de beurt aan de roverscouts en plusscouts!

Jullie doelstelling: komt zo ver mogelijk bij het startpunt vandaan! Onderweg ontvangen jullie te gekke opdrachten om zo nog meer punten te verzamelen (of kwijt te raken).

Meer informatie volgt.

 

19 november Hike and Seek voor scouts

Zijn jullie goed in hiken en verstoppen? Doe dit jaar mee aan Hike and Seek, georganiseerd door scouting Schutgraaf en scouting Groessen.

Meer informatie volgt.

 
Bekijk het activiteitenoverzicht 2022-2023
Met vriendelijke groeten,

Martin van Leeuwen
Activiteitenteam Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.