Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Update Trainersteam Regio Klein Gelderland

Beste Scout,

Afgelopen jaar hebben we helaas geen trainingen kunnen geven. Sinds de versoepelingen is het gelukkig weer mogelijk om trainingen te verzorgen.

 

Opstarten van trainingen

Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden om weer trainingen te geven. Daarnaast zijn we benieuwd waar vraag naar is bij jou als praktijkbegeleider en binnen jouw scoutinggroep wat betreft ondersteuning vanuit ons als trainersteam.

Zijn er bepaalde zaken waar je in jouw groep tegenaan loopt als het gaat om het kwalificeren van jouw leiddinggevenden of hun doorontwikkeling? Dan horen we dat graag om te kijken waar we kunnen helpen.

Workshops

Naast de reguliere trainingen, willen we ook weer workshops aanbieden rondom scouting technieken. Dit zijn workshops die op jullie eigen locatie gegeven kunnen worden door 1 à 2 trainers.

In het bijgevoegde Google Formulier staat een lijst van de workshops die wij op verzoek kunnen geven. Zouden jullie via deze link kunnen aangeven in welke workshops jullie interesse hebben?

Zodra de workshops mogelijk zijn, zullen wij vervolgens contact opnemen met iedereen die heeft aangegeven interesse te hebben om te kijken of we de workshops kunnen inplannen.

 

Voor zover een kleine update vanuit het trainersteam. We hopen van jullie te horen en tot bij Scouting!

Interesse opgeven
Met vriendelijke groeten,
Trainersteam Regio Klein Gelderland 

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.