Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

RSW 2023 GKP-mail

Beste Scout,

In deze mail vindt je alle informatie die voor jou belangrijk is, en voor de deelnemers. Deel deze snel met de jeugdleden. Voor de thema opdracht hebben jullie t/m dinsdag 18 april om in te leveren.

Meer informatie
 

Wat is de RSW?

De Regionale Scoutingwedstrijden zijn jaarlijkse regionale wedstrijden voor Scouts in de leeftijd van 11 tot en met 14 jaar. Uiteindelijk wordt na het weekend duidelijk wie de beste zijn en krijgen een ticket voor de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW). Let er wel op dat er regels zijn verbonden aan deelname aan de LSW, kijk hiervoor op hun website. Je wordt beoordeeld op verschillende technieken en vaardigheden. Buiten serieuze opdrachten is er natuurlijk ook genoeg tijd om lol te maken met je eigen team en andere teams die meedoen!

 

Indeling subkampen

Tijdens de RSW is je eigen leiding waarschijnlijk niet aanwezig. En zijn ze wel aanwezig als medewerker, dan mogen zij jullie natuurlijk niet helpen!
Natuurlijk is er wel leiding die een oogje in het zeil houdt en waar je met je vragen, problemen en sterke verhalen terecht kunt: De subkampstaf! Tijdens deze RSW zijn er drie subkampen, met daarbij de subkampstaf.

De indeling vind je in de bijlage.

Themaverhaal en opdracht!

Hierbij nodigen wij jullie van harte uit in Dis-ney ‘t Sprookjesbos voor een feestelijk weekend!
Een gezellig weekend waarbij jullie allemaal onderdeel van een sprookje uitmaken.

Maar net als in de sprookjes is niets wat het lijkt. 
Robin Hood heeft jullie speur-kunsten nodig om een groot mysterie op te lossen, en er voor te zorgen dat iedereen dit weekend zijn eind-goed al-goed einde krijgt.

Zijn jullie bereid om te strijden tegen de schurken?
Maar pas op, laat je niet van het pad leiden, anders kunnen jullie je happy-ever-after vergeten…

 

Fourage

Dit jaar kunnen jullie met je patrouille kiezen voor pasta met gehakt of rijst met kip. De groentes kunnen jullie in onze groentekraam uit komen zoeken. Verder mogen jullie zelf bedenken wat je hiermee maakt. 

Wanneer iemand van je groepje vegetarisch eet, dan zullen we daar rekening mee houden, kies dan toch een van de twee vlees opties uit.

Om te zorgen dat jullie avondeten uitblinkt mogen jullie als patrouille zelf kruiden meenemen. Verder kunnen jullie zelf ingrediënten meenemen om een lekker toetje te maken waardoor jullie nog meer indruk op de jury kunnen maken. Bedenk daarbij wel dat jullie geen koelkast mee kunnen nemen. 

Voor de andere maaltijden krijgen jullie van ons allerlei dingen. Het enige wat elke patrouille zelf moet meenemen is het zoete beleg. 

Spreek dus goed met je patrouille af wie wat meeneemt en hoe jullie de RSW zo smakelijk mogelijk kunnen doorbrengen.
 

Belangrijke downloads

Verdere informatie over aankomst en vertrek, bagagelijst, kampregels, tips van de jury en afvalbeleid zijn allemaal in de downloads map te vinden. Hierin staan ook de pdf's die in deze mail staan.
Check de downloads via de button bovenaan deze mail.

Succes!

Met vriendelijke groeten,

Wouter Spaan en Thomas Blanken

RSW organisatie Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.