Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Regiobijeenkomsten en activiteiten vanaf 15 oktober

Beste Scout,

Scouting Nederland heeft een bijgewerkte factsheet gepubliceerd. Vanwege de nieuwe maatregelen gaan een aantal Regio bijeenkomsten/activiteiten niet door.

 

In de praktijk

Naast de activiteiten waarvan eerder gecommuniceerd is dat deze niet doorgaan, zijn ook de volgende activiteiten/bijeenkomsten afgelast:

  • Voorzittersoverleg 15 oktober
  • Kampvuur voor Regiovrijwilligers 13 november
  • Greppeltocht voor scouts en explorers 14 november
  • Verdiepingsweekend voor leiding 21 en 22 november
Vooralsnog gaat de AWH nog steeds (in aangepaste vorm) door. Hierover is onlangs een mail verstuurd. Mocht er meer informatie zijn, laten we dat uiteraard weten.

Regioraad 17 november

Ook een fysieke regioraad is onder de huidige richtlijnen niet mogelijk. Online is het houden van een regioraad bovendien niet ideaal, omdat het op die manier heel lastig is om met een grote groep discussies te voeren. Daarnaast is de vorige regioraad door de omstandigheden pas kort geleden gehouden.

Aan de andere kant staan er dit najaar nog wel een paar belangrijke beslissingen op het programma: een nieuwe voorzitter, een nieuwe vertegenwoordiger van het waterwerk, de begroting voor 2021 en (als alle stukken compleet zijn) het financieel verslag over 2019. Daarom stellen wij voor om voor deze punten een digitale stemming te organiseren en een eventuele discussie uit te stellen totdat we weer fysiek bijeen kunnen komen.

Zodra er meer informatie is over de raad, ontvangen de groepen een mail.

Laat je uitdagen!

Gelukkig zijn fysieke opkomsten t/m 17 jaar nog steeds mogelijk. We wensen jullie ontzettend veel succes en plezier met het organiseren van diverse programma's. Voor 18+ leden, zijn online activiteiten weer aan de orde. Laat je uitdagen!

Met vriendelijke groeten,

Rik Oudega 
Hoofd team communicatie Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.