Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

AWH 2021 zoekt Algemeen Medewerkers!

Beste Scout,

Corona gooit bij veel activiteiten roet in het eten. Toch willen we jullie met deze mail op de hoogte brengen van het volgende:

AWH 2021

De organisatie van de Arnhemse Winterhike 2021 is druk bezig toch een mooie en actieve AWH van de grond te krijgen. De datum staat vast (23 en 24 januari 2021), de locaties zijn bekend, teamhoofdenoverleg is geweest en de invulling is zo goed als af. Deze editie zal anders zijn dan dat je misschien gewend bent. De opzet is anders en kleiner dan voorgaande jaren en er bestaat een kans dat het niet door kan gaan. Toch gaan wij er groots voor- en vanuit dat AWH2021 door zal gaan.

Algemeen Medewerker

Maar met organiseren komen we er niet alleen, de uitvoer is natuurlijk het belangrijkste. En daarvoor hebben we nog vele handen nodig. Wij zijn op zoek naar Algemeen Medewerkers voor de AWH2021!


Algemeen Medewerker voor bijvoorbeeld postbemensing en fietsteams. Doordat we de groepjes gespreid willen laten starten, kunnen de fietsers niet met de hele groep meefietsen en zullen de posten langer open moeten zijn.

Ook zoeken we nog een aantal mensen die het weekend vóór de AWH de route willen voorlopen. Eén of misschien wel meerdere routes lopen en checken of alles klopt. 


Heb je interesse in het helpen bij een van deze taken? Of weet jij iemand die het leuk vindt om ook te helpen? Of wil je iets anders doen? Dan kun je contact opnemen met [email protected] met daarin je naam, je mailadres, je telefoonnummer en wat je eventueel zou willen doen.

Meer informatie
Met vriendelijke groeten,

Leanne Kling 
Organisator AWH2021Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.