Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Uitnodiging Verdiepingsweekend 2021

Beste Scout,

Na november 2019 nu dan eindelijk weer een nieuw verdiepingsweekend! Hét trainingsweekend voor alle beginnende scoutingleiding.

Tijdens dit verdiepingsweekend werk je aan het behalen van je kwalificatie “scoutingleiding”. In dit weekend duik je samen met scoutingleiding van andere groepen in wereld van Scouting. Hoe leg je goed een spel uit? Waar hou je rekening mee bij het samenstellen van een programma? Welke tradities kennen we bij scouting, en waarom doen we dat? Welke kenmerken hebben kinderen van een bepaalde leeftijd? Dit kom je allemaal te weten bij het verdiepingsweekend.

Aanmelden met Scouts Online
 

Praktische informatie

Meer informatie
 

Voor de training 4 deelkwalificaties behaald

Voor het deelnemen aan de training verwachten wij dat je al 4 deelkwalificaties (katernen) binnen je groep hebt afgerond. Meer informatie onderaan de pagina op: https://kleingelderland.nl/verdiepingsweekend

Datum en locatie

Zoals eerder gecommuniceerd vindt het weekend dit jaar plaats in het 2e weekend van november (normaal gesproken is dit het 3e weekend). Het weekend start zaterdagochtend 13 november en eindigt zondag 14 november aan het einde van de middag. De locatie is dit jaar de blokhut van Scouting Elst (De Pas 4, https://www.werenfridusgroep.nl/route/)

Coronaregels en overnachtingen

Vanuit Scouting zijn we weer helemaal vrij om dit weekend zonder maatregelen te organiseren. Uiteraard geldt wel: als je klachten hebt, blijf je thuis. Er zal bij dit weekend verder niet gecontroleerd worden met de coronacheck-app. Overnachten kan in de blokhut, maar het is ook mogelijk om een eigen tentje mee te nemen en daarin te overnachten. Deze keuze laten we aan iedereen zelf.

Kosten

De kosten voor het weekend zijn 25 euro per persoon. Dit bedrag kunnen we zo laag houden, omdat de Regio per deelnemer ook een bijdrage van 25 euro doet.

Inschrijven tot 30 oktober

We begrijpen dat er veel vraag is naar deelname aan dit Verdiepingsweekend, omdat dit weer het eerste verdiepingsweekend is in twee jaar tijd. Daarom gaat het inschrijven dit jaar iets anders dan normaal:

 

  • De inschrijflink staat open tot 31 oktober.
  • Begin november kijken we dan naar of er meer inschrijvingen zijn dan het maximale aantal deelnemers (24).
  • Als er meer inschrijvingen zijn dan 24, dan geldt dat er maximaal 3 personen per scoutinggroep mee kunnen doen. Op deze manier willen we de mogelijkheid tot deelname eerlijk verdelen over de scoutinggroepen in de Regio. Uiteraard zullen we meteen alle groepen informeren.
  • Als er meer inschrijvingen zijn dan 24, zal aanvullend een volgend verdiepingsweekend worden georganiseerd in het weekend van 5 en 6 februari 2022.

 

Voor zover deze uitnodiging voor het Verdiepingsweekend 2021. Tot snel ziens!

Met vriendelijke groeten,

Laurens van Streun

Trainersteam Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.