Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Update regio Klein Gelderland ivm Corona virus

Beste Scout,

Het Corona virus houdt ons al weken thuis. We hebben daarom met spijt besloten om alle activiteiten tot aan de zomerstop te annuleren.

 

Activiteiten gaan niet door

In februari lonkte het voorjaar, met grote plannen voor trainingen en activiteiten. Tot hier in maart plots een streep doorheen ging. Het ziet er op dit moment naar uit dat we voorlopig nog geen evenementen mogen organiseren, daarbij is de organisatie veelal ook stil komen liggen. We hopen dat groepen binnenkort wel weer voorzichtig mogen beginnen, en dat ze eerst binnen hun eigen speltak weer leuke dingen mogen gaan doen.

Ondertussen zien we veel groepen gave online activiteiten organiseren met '#Ik scout thuis' opdrachten. Complimenten aan iedereen die vol goede moed toch de leden het scoutingspel weet aan te bieden!

Met oog op de huidige stand van zaken hebben we besloten om tot aan de zomerstop alle regionale activiteiten definitief te annuleren. Alleen de Regiostart laten we nog met potlood in de agenda staan, in de hoop dat we daar samen weer mooie plannen kunnen maken voor na de zomer. We zullen vier weken voor de Regiostart besluiten of deze door kan gaan- of dat hij toch nog verzet moet worden.

Regioraad

We hebben speciaal ook gekeken of we de Regioraad online door konden laten gaan, maar zien daar te veel problemen in. Met 30 á 40 man online vergaderen is heel lastig te organiseren. Bovendien staan er mede vanwege het Rooster van Aftreden een aantal verkiezingen op de agenda die anoniem zouden moeten verlopen, wat digitaal erg complex is. Daarom stellen we voor om de regioraad te verplaatsen naar dinsdag 8 september. We vertrouwen er op dat groepen dit besluit ondersteunen.

Opdat we na de zomer weer als vanouds verder kunnen!

Met vriendelijke groeten,

Gijsbert Steenaert 
Voorzitter Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.