Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van Regio Klein Gelderland in Scouts Online
Bekijk deze e-mail in je webbrowser

Jungleweekend voor Welpen 2022

Beste Scout,

Kom jij ook naar ons flitsende welpenweekend? Samen vloggen en feesten met Mor? Op 11 en 12 juni halen wij samen het 100 jaar welpen in!

 

Aanmelden voor het hele weekend

 

Aanmelden voor het zaterdagprogramma
 

Praktische informatie

Meer informatie
 

Praktische Informatie

In 2020 zouden we tijdens het Jungleweekend het 100 jaar welpen gaan vieren. Helaas heeft dit feestje even op zich laten wachten, maar wij willen het dit jaar keihard met jullie inhalen! De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend en staan open tot 24 mei 2022!

Het Jungleweekend start dit jaar voor medewerkers en leiding al op vrijdagavond. Vanaf 19.00 zijn jullie welkom om alvast tenten op te zetten voor de overnachting, of gewoon voor de gezelligheid. Vanaf 21.30 doen we samen en drankje en daarna hup naar bed, zodat er de volgende dag een fantastisch evenement staat voor de welpen.

Op zaterdag komen om 12.00 de weekenddeelnemers aan, en om 12.30 de dagdeelnemers. Om 12.45 vindt de themastart plaats in de kampvuurkuil en hierna gaan we van start met de spellenmiddag. De dagdeelnemers mogen om 17.00 weer opgehaald worden. Voor de weekenddeelnemers duurt het Jungleweekend tot zondag 12.00.

Officieel hadden wij dinsdag 3 mei een vergadering samen met de welpenleiding op de planning staan. Wij hebben besloten deze vergadering alleen verder te laten gaan voor medewerkers zodat wij ons nu nog kunnen focussen op de voorbereidingen van het weekend. Mochten er vragen/opmerkingen zijn vanuit de groepen dan ontvangen wij deze graag via [email protected]

Thema

Na inschrijving ontvangen de groepen een thema-uitnodiging voor de welpen. Zie hieronder een kleine samenvatting van het themaverhaal:

Mor de Speestwink is een superbekende scoutfluencer! Hij vindt dat de Jungle niet cool genoeg is en verstopt zich in zijn grot. Alle andere jungledieren willen laten zien dat de jungle juist super hip is. Ze geven een groot feest en delen veel foto's op hun Instagram! Samen met de welpen hopen ze genoeg likes te verzamelen zodat Mor ook naar het feest wil komen.

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op het Jungleweekend 2022! Schrijf je snel in en help ons Mor naar het feest te krijgen. Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Klaas, Maud & Niels

Organisatie Jungleweekend Regio Klein Gelderland

[email protected]

Regio Klein Gelderland
www.kleingelderland.nl
[email protected]
Deze mail is verstuurd naar [email protected] via Scouts Online.
Je kan zelf je gegevens aanpassen of contact opnemen met de gegevensbeheerder van je groep.